Valg af de rigtige havelys til en unik udendørs oplevelse

Belysning er noget, der kan tilføje en dramatisk effekt til ethvert område i hjemmet, men når du lyser det udvendige område op, kan du stå over for forskellige udfordringer end det indre af hjemmet. Hvis du vælger den forkerte belysning, fremhæver du måske et område, som du prøver at undgå. Brug havelygter, der er for lave, og du vil ikke henlede den opmærksomhed, du havde håbet på.

Hvis du designer din have på papir, skal du markere de pletter, som du gerne vil installere belysning i. Ved at gøre dette vil du være i stand til at sikre dig, at alt det, du ønsker, er på sit rette sted. Dette vil være en stor hjælp, da du bedre kan vælge og vælge, hvilke emner du vil fremhæve, og på samme tid har en påmindelse om at installere belysningen, mens du opretter din have. Hvis din have har hække som Haekplanter Heijnen, og du også vil tænde dem, skal de også være korrekt markeret på papir, så det korrekte belysningsskema anvendes på dem.

Mere end sandsynligt vil du have flere forskellige typer belysning i haven. Du vil sandsynligvis have nogle sarte lys rundt om omkredsen, så folk ved, hvor de skal gå. Solar haven lys er fantastisk til dette, da de slukkes og tændes ved dagslys og oplader selv fra sollyset.

Det kan også være en god idé at fremhæve visse andre områder for at gøre opmærksom på dem. Du vil sandsynligvis have noget lysere end sollysene, da du vil have dette til at være fokus for området. For at udligne disse lys kan det være en god idé at bruge nogle strenghaverlys, der kan rundt om ydersiden. På denne måde vil folk være i stand til at se alle aspekter af din have uanset tidspunkt på dagen.

Hvis du lyser op i din have, skal du være forsigtig med ikke at overdrive det eller lade lysene stikke ud. Husk, der er også dagslys, og det at se en flok strenge eller inventar vil ikke gøre din have meget attraktiv. Tag dig tid til at indstille det rigtigt, så belysningen passer perfekt ind om dagen og fremhæver dit fristed om natten.

Add a Comment