Dronningborg Vinimport

Vin fra Alsace til New Zealand

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

banner_gul_99x32Velkommen til Dronningborg Vinimports udvalg af kvalitets vine siden 2003 fra nogle af de allerbedste og samtidigt små familieejede producenter i deres respektive distrikter i Frankrig

Vine fra:

Dirler-Cadé - Alsace i Frankrig Hvidvine Grand Cru Riesling, Pinot Gris, Gewurzttraminer m.m.

Domaine Fourn, Jean-Luc Robert - Limoux i Frankrig Mousserende vine Cremant og Blanquette de Limoux

Domaine Lerys - Fitou i Frankrig Rødvine klassiske, længe levende og kraftige fra Corbieres og Fitou

Vinene kan bestilles ved at bestille online i butikken her eller ved at sende en e-mail og skrive hvilke vine der ønskes.

Med venlig hilsen
Dronningborg Vinimport

v/Michael Schmidt

Tjærbyvej 46

8930 Randers NØ

e-mail:   ms@dronningborgvinimport.dk      Tel: 6019 2750

 

6 flasker

For at kunne tilbyde selv de bedste vine til ganske lave priser, så har et antal af vore vine en special lav pris ved minimum 6 flasker ad gangen.

Levering

Levering med fragtmand i Danmark til kr 109 inkl moms uanset antal flasker.

Levering med fragtmand i dagtimerne mellem kl 8-16, så det tilrådes, at man om muligt får leveret til erhvervsadresse , hvor der er nogen til at tage imod vinene i tidsrummet mellem kl 8-16. (Alternativt kan der leveres med PostDanmark for kr 170 per kasse vin). Vi tilstræber at levere vinene senest 2 dage efter at bestilling og betaling er modtaget.

Venligst bemærk intet detailsalg fra adressen i Randers og intet lager i Randers. Al lager ligger ved lagerhotel syd for Århus.

Hvis varen er modtaget beskadiget, så skal dette altid anføres skriftligt og begrundet på fragtbrevet ved modtagelse og fragtføreren skal gøres opmærksom på dette, før der kvitteres for varen. Og e-mail med reklamation sendes til  ms@dronningborgvinimport.dk  senest dagen efter.

Betaling

Ved modtagelse af bestilling på vin så fremsendes per e-mail en faktura og beløbet overføres via SWIPP eller alternativt til bank kontonummer som fremgår af fakturaen. Når beløbet er indgået på bank kontoen (1-2 dage), så sendes vinen straks. Ved betaling per SWIPP kan betalingen ses samme dag, så levering kan ske hurtigere.

Returnering

Ønskes der at returnere bestilte varer, så bedes De venligst tage kontakt til Dronningborg Vinimport før en returnering af varen. Vi henviser til Forbrugeraftaleloven, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret. En returnering er således ikke mulig uden forudgående aftale. Vi er dog kun interesserede i tilfredse kunder og vil se positivt på henvendelser af denne art. Defekte vine modtages retur (venligst isæt proppen og kontakt os straks og førend flasken med resterende indhold sendes retur).

Trykfejl og udsolgte varer

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Vi opdaterer jævnligt lagerantal og hjemmesiden, men nogen gange sælges der hurtigere ud end beregnet.

 

 

 


Kategorier

Featured ProductsYou are here: Butik