Dronningborg Vinimport

Vin fra Alsace til New Zealand

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Producenter

Domaine Dirler-Cadé, Alsace, Frankrig

mand-hest-lille-foto

 

 

 

 

Domaine Dirler-Cadé er en af de absolut bedste vinproducenter i Alsace, Frankrig. Jean Dirler er 5. generation i familien Dirler, der har produceret vin på domainet siden 1871. Vinene har siden 1998 være under omlægning til biodynamisk dyrkning og fremstilling og alle nye vine er nu ECOCERT certificerede biodynamiske vine. I seneste udgave af Parkers vinbibel er Dirler-Cadé bedømt som værende i højeste kategori Outstanding og som en af de 10 bedste producenter i Alsace.

dirler-cade cremant

 

 

 

 

Se udvalget af vine fra Dirler-Cadé i vores shop.


Senest opdateret: Søndag, 22. februar 2015 23:26

Domaine Lerys, Fitou, Frankrig

fitou

 

 

 

 

Domaine Lerys producerer vellavede vine fra den sydfranske appellation Fitou, der er kendt for kraftige længelevende rødvine. Domaine Lerys drives og ejes af Alain og Maguy Izard.

lerys carignan old

Se udvalget af vine fra Domaine Lerys i vores shop.


Senest opdateret: Søndag, 22. februar 2015 23:27

Domaine Fourn, Limoux, Frankrig

fourn

 

 

 

 

 

Mousserende vine fra Limoux i den franske del af Pyrenæerne. Området ligger i 450 meters højde og er dermed køligere end ellers i det sydfranske. Siden 1500 tallet er der lavet mousserende vin i dette område. Hoveddruen er Mauzac der giver en karakteristisk charmerende smags- og duftnote af nedfaldne æbler. Methode Ancestrale er på 100% Mauzac og er den oprindelige måde at lave vinen på og giver en særdeles charmerende og enestående let sødlig mousserende vin. Blanquette anvender 90% Mauzac og endelig er der Cremant de Limoux med 60% Mauzac, der er den mest moderne vintype af Limoux' moussererende vine. Vinene er for det meste Brut med ca 9 gram restsukker, men der forekommer også mere tørre vine samt Demi-Sec (halv-sød). Jean-Luc Robert er anerkendt for at være blandt de bedste vinproducenter i Limoux (bl.a. Hugh Johnsons VINÅRBOGEN nævner ham blandt de gode avlere).

Se udvalget af vine fra Domaine Fourn i vores shop.

Senest opdateret: Søndag, 22. februar 2015 23:27
You are here: Producenter